Team Triathlon Arnhem

De voortgang van de TTA organisatie
De organisatie van de TTA is in volle gang. De verschillende wedstrijdseries zijn inmiddels vol! De TTA is uitgeroepen door de NTB als openingswedstrijd van de 2de Divisie Triathlon, iets om trots op te zijn.

Kijk op www.teamtriathlon.nl voor het laatste nieuws.

 

 

 

 

 

Wisselzone
De wisselzone ligt op de Hommelseweg. De reden hiervoor is dat dit een logische plek is en bovendien is het veiliger om het fietsonderdeel te starten onder aan de Hommelseweg. Als de wisselzone op de parkeerplaats van Klarenbeek zal zijn moet er met de fiets aan de hand gelopen worden.

Fietsparcours
Het fietsparcours start vanaf de Hommelseweg (wisselzone) en dan rechtsaf de Cattepoelseweg op. Deze laatste wordt geheel gevolgd. Rechtsaf de Deelenseweg op. Op de Deelenseweg is een keerpunt waarna dezelfde route in tegenovergestelde richting wordt gefietst. De fietsronde wordt dus tegen de klok in gefietst. Op het stuk van de Cattepoelseweg met de middenberm worden beide weghelften gebruikt. Op het meest zuidelijke deel van het fietsparcours is het keerpunt op de Hommelseweg. De fietsronde is 10 km lang. In totaal worden dus 2 ronden gefietst.Loopparcours
Er wordt gelopen vanaf de wisselzone omhoog over de Hommelseweg. Dan linksaf de Weg langs het Hazegrietje in. De ronde wordt met de klok mee gelopen. Op het noordelijke deel wordt over de Bosweg gelopen. Op de Bosweg wordt rechtsaf geslagen het pad in naar de achteringang van het zwembadterrein. De loopronde loopt vervolgens over het zwembadterrein en is 2,5 km lang. In totaal worden dus 2 ronden gelopen.

Finish
De finish zal op het grasveld van het zwembadterrein zijn.

 

Links
TTA presentatie (gepresenteerd op 21 september in restaurant de Klomp)