Sponsoren

Bij wedstrijden maar ook bij (fiets-) trainingen hebben dragen we zoveel mogelijk onze TVA-clubkleding. TVA heeft de volgende sponsoren aan zich verbonden die Triathonvereniging arnhem langdurig een warm hart toedragen:

 

Goossens Raceshop Velp
Goossens raceshop Velp is ook sponsor en biedt TVA’ers een korting aan bij aanschaf van een race/tijdritfiets en –benodigdheden. Bij Goosens kun je van dinsdag tot en met zaterdag binnenwandelen aan de Nordlaan 32 te Velp. Leden krijgen 10% korting in de winkel op alle aankopen.

logogoossens


 

 

Sportersvoeding.nl
Sportersvoeding.nl specialiseert zich in allerhande sportvoeding. Het assortiment is al aanzienlijk te noemen en wordt nog continu uitgebreid. TVA leden krijgen 15% korting bij het bestellen van sportvoeding en kunnen hier hun TVA clubkleding (met korting) bestellen. Een uitleg en de kortingscode vind je op de ledensite van TVA.

Sportersvoeding

 

 

 

AthleteSport World
Bij AthleteSports World kun je online terecht voor de aanschaf van onder andere een wetsuit. TVA leden krijgen bij hun online aankoop 10% korting. 

 

 

Runnersworld
Runnersworld is de TVA sponsor voor hardloopartikelen. Runnersworld Arnhem bevind zich in het centrum van Arnhem op de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 68-A, vlakbij de Steenstraat. TVA leden krijgen 10% korting in de winkel op alle aankopen. 

 

Alothosting
Alothosting – De voordelige hostingprovider
Alothosting – Alot of Space, Trafic & Functionality

alothosting1