’t Geet Hert in ’t Geel Swert

Met trots presenteren wij u de heren en dames die dit jaar gaan strijden in de 2e en 3e divisie Zuid!

Doelstellingen 2017
* Plezier beleven aan deelname aan de wedstrijden, samen uit samen thuis;
* Handhaven in zowel de 2e als in de 3e divisie.

TVA damesteam 2e divisie

Na een seizoen van afwezigheid presenteren wij met trots en vol vreugde het TVA damesteam 2e divisie 2017. Een bont gezelschap van 11 gezellige dames, in leeftijd variërend van 22 to 60 jaar, komende uit alle windstreken: van Arnhem, Elst en Zevenaar tot Wageningen en Huissen. Op de foto vlnr: Lisa, Karin, Margit, Hanneke, Tineke, Lianda, Ankie, Marrit, Maaike en Hannah (niet op de foto: Stefanie). Ons motto voor 2017: TVA dames weer op de kaart zetten, er een mooi seizoen van maken, gezellig samen uit en thuis. We trappen af op Super Sunday in Arnhem op 30 april met Ankie, Hanneke, Stefanie en Tineke. Komt ons allen aanmoedigen!
2de divisie dames

TVA herenteam 2e divisie

v.l.n.r: Bart Timmermans, Paul Monden, Simon Lise (hurkend) Erwin Kroeze, Gijs van den Berg, Ivo Bracco Gartner. Niet op de foto maar wel teamgenoot: Johan Christen, Willem-Jan van Weelden en Wouter Baljet.
2de divisie mannen

TVA herenteam 3e divisie

v.l.n.r: Bart Smeets, Herold Cremer, Jeroen Rosloot, Sebastian Sterk, Romke Janssen, Maarten van Alphen. Niet op de foto maar wel teamgenoot: Marco Koomen, Bastiaan Gosselink, Maikel Egging.
3de divisie mannen

Heb je interesse om ook deel te nemen in competitieverband aan triathlonwedstrijden meld je dan aan bij Maarten van Alphen via trainerm66@gmail.com voor de 3e divisie en bij Simon Lise via simonlise@hotmail.com voor de 2e divisie.

 

Programma 2de divisieProgramma 3de divisie