Gratis clinic voor deelnemer aan de jeugd-startserie of de ‘Arnhemse Triathlon Uitdaging’ van de TTA

Gratis clinic voor deelnemer aan de jeugd-startserie of de ‘Arnhemse Triathlon Uitdaging’ van de TTA

10/04/2018 Blog 0

Ben jij een deelnemer aan de Arnhemse Uitdaging of onze Jeugd-startserie?

We vinden het enorm leuk dat jullie meedoen aan de triathlon in Arnhem! Om het helemaal een succes  te maken willen wij je een clinic aanbieden om zo goed mogelijk voorbereid aan de start te verschijnen op 22 april.

De clinic die wij aanbieden is gratis en is verdeeld over twee dagen en wordt onder andere begeleid door onze trainers Moniek Munneke en Ilko Bosman. Op zondag 8 april gaan we zwemmen in het zwembad van Sportsplanet in Westervoort en leren we je onder andere hoe je goed met z’n tweeën kunt zwemmen. Zorg dat je dus al je zwemspullen meeneemt en meld je om 8:45u in Westervoort bij het zwembad.

Adres: Emmerik 5, 6931 HC, Westervoort

Op zondag 15 april gaan we het parcours van de wedstrijd gezamenlijk verkennen. Het zwembad zelf zal nog niet open zijn, dus je zwemspullen kun je die dag wel thuis laten. We gaan wel het fiets- en loopparcours af en we oefenen of het wisselen tussen de verschillende triathlon-onderdelen. Je fiets- en loopspullen moet je dus wel meenemen. Denk je ook aan een fietshelm? Die is verplicht! Meld je om 8:45u bij openluchtzwembad Klarenbeek. Adres: Hommelseweg 536, 6821 LZ, Arnhem

Belangrijk: Meld je aan voor de clinic door te mailen naar jeugd@triathlonarnhem.nl . Dan weten wij op hoeveel deelnemers wij kunnen rekenen 8 en 15 april. Hopelijk tot gauw!

Sportieve groeten namens de TTA-organisatie,

Alex Bergsma