Fietsen

Van april tot en met september wordt er weer lekker buiten gefietst. De fietstrainingen zijn laagdrempelig en geschikt voor uiteenlopende niveaus. Ons principe is samen uit, samen thuis. Tijdens een training wordt er onder begeleiding van een trainer een route gefietst waarbij tussendoor oefeningen (techniek en/of snelheid) gedaan worden die op eigen tempo kunnen worden uitgevoerd. Gemiddeld wordt er tussen de 40 en 55 kilometer afgelegd.

Wanneer is de fietstraining?
De fietstraining op woensdagavond is van 19:30 tot 21:00, we starten vanaf zwembad de Grote Koppel. Ook is er in de zomerperiode (afwisselend) op zaterdagochtend na het zwemmen een fietstraining, we starten dan vanaf zwembad Klarenbeek.

Wat neem je (minimaal) mee naar de training?
Uiteraard je racefiets of tijdritfiets, je fietskleding, fietsschoenen en een bidon met water of sportdrank. Het dragen van een fietshelm is verplicht. Geen helm = niet meefietsen.

Vanaf oktober tot en met maart kan je bij het Sportlokaal in Arnhem spinnen met Club Virtual. Je hoeft je hier niet speciaal voor aan te melden.

Trainingsschema
Als je lid bent van TVA krijg je toegang tot het trainingsschema. In dit schema staat een overzicht van alle trainingen, intensiteit, opbouw, locatie en aanvangstijd. Het trainingsschema wordt door de trainer gedurende het seizoen bijgewerkt/aangevuld.