Activiteiten

TVA is een ondernemende, actieve vereniging. We organiseren veel activiteiten met en voor onze leden. We gaan bijvoorbeeld samen naar wedstrijden, organiseren borrels, hebben een cake-van-de-week-schema, werken samen naar een wedstrijd van het jaar toe en gaan jaarlijks op trainingsweekend. Een paar activiteiten uitgelicht:

 

Tijdritten en clubkampioenschappen
Gedurende het jaar organiseren we een aantal tijdritten waar leden de strijd met elkaar en met de klok aan kunnen gaan. Er zijn twee reguliere tijdritten (rondom Nationaal Park de Hoge Veluwe), een klimtijdrit (bij Nationaal Park Veluwezoom en de Posbank) en een MTB-tijdrit in bossen bij Roosendaal. We sluiten het wedstrijdseizoen altijd af met onze clubkampioenschappen rondom de Rijkerswoerdse plassen met aansluitend een barbecue.

 

KTR_banner_700x300

 

Start2Tri 
Sinds 2013 organiseren we cursus voor mensen die graag kennis willen maken met de triathlon-sport. Onder de noemer Start2Tri werken de deelnemers onder goede begeleiding van de TVA-trainers in een aantal maanden toe naar hun eerste triathlon.

 

Team Triathlon Arnhem (TTA)
Sinds 2014 heeft Arnhem ook haar eigen triathlonwedstrijd, gedragen en georganiseerd door leden van TVA. De wedstrijd markeert landelijk de opening van het triathlonseizoen en kent een uitdagend parcours en format.

Logo_TTA